Dagbok

Stallets dagbok

Strax efter kl 4 imorse kom vi iväg. Var i stallet en timme tidigare och fodrade hästarna så de båda starthästarna kunde äta medan vi packade och förberedde det allra sista. 
Resan gick bra och hästarna reste fint, mycket tack vare att de slapp åka transport när det var som varmast framåt dagen. Att åka den här tiden fungerar väldigt bra.
När de var framme på Övrevoll fick de en dusch, en promenad med lite gräsätning och därefter fick de komma in i sina boxar. Efter fodring och vattning var det dags för några timmars vila för dem. 
Vi åkte då till hotellet för att checka in och själva få en liten paus. När vi parkerat inser jag en sak- min resväska är inte med, den är kvar i min bil på Bro Park... Hur är det ens möjligt att vara så klantig? Vi har en checklista när vi ska resa som jag alltid kollar in i det sista att inget missas, men något så grundläggande som ens egen väska, nää det glömde jag... På mig hade jag en T-shirt med tryck och ett par mjukisbyxor, knappast klädsel för tävlingar.
Det blev en panikutryckning till närmaste köpcentrum och inhandling av kläder för kvällen samt lite annat som behövdes för att klara sig tills vi var hemma igen. 
Dagen flöt sedan på och tävlingarna satte igång, det blev snabbt vår tur att sadla och göra hästarna klara. Douze Points fick tyvärr inte alls chansen att prestera när han fick precis motsatt lopp än han skulle ha, låg sist hela vägen istället för i fronten. Bara att glömma det bedrövliga loppet.
Men sedan kom Chamori och hon gjorde det strålande fint som tvåa trots årsdebut och formstarka tuffa konkurrenter. Vilken otroligt fin häst hon är, är så glad för den här prestationen. Se närmare kommentarer under fliken (Starter &) Resultat, så titta in där.
Tidigt imorgon bitti kör vi hem igen!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1