Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det blandad träning som gällde och hästarna skötte sig bra och såg fina ut. Mest spännande var att se den nya hästen ridas. Nu gick han endast en lugn joggtur, men bara att se honom trava och galoppera under ryttare var jätteroligt.  Vilket proffs han är, aldrig att man kan tro att han bara är två år. Säker, cool och fint på bettet, går framåt överallt och bryr sig inte alls att allt är nytt.
Enligt vår agent så är han väldigt förberedd och skolad med att resa, gå in i startboxar mm mm och det ser ut att stämma. 
Mest imponerande är nog ändå den fysik han visar genom att vara totalt oberörd efter en så lång och intensiv resa som det varit från Irland, det verkar inte ha påverkat honom ett dugg. Det känns verkligen spännande och roligt att ha fått honom till vårt stall!
Imorgon tränar vi vidare och så är det också förberedelser och packning som gäller inför vår resa till Norge på lördag. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1