Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det mycket på programmet. Snabbjobb för en hel del av hästarna och så skulle ju också den nya hästen anlända. Det besked jag hade fått var att transporten med hästarna från Irland skulle komma någon gång under lunchen/eftermiddagen och mer exakt tid kunde ges under morgonen. När klockan är 7.40 får jag plötsligt veta att transporten är på ingång kl 8, här var det ändrade planer. 
Då hans box inte var klar än med strö, vatten, hö mm blev det minst sagt bråttom och samtidigt ser vi transporten köra in. Dessutom hade vi hästar ute som tränade som jag behövde titta på, det var verkligen allt på en gång. 
Men det ordnade upp sig till slut och det var underbart att se hur bra han klarat resan och hur fin han är. Han fick stå inne i boxen en stund, men sedan tog vi ut honom i walkern en sväng, skönt att få sträcka på benen efter en så lång och intensiv resa som det varit för honom. Man kunde ju tro att han var lite trött, men han var tvärtom pigg och studsade runt i walkern. Det märks när man leder honom att han har så mycket motor och energi i sig. Ser verkligen fram emot att se honom under ryttare!
Snabbjobben idag var ganska många, ungefär hälften på dirttracken och resten på rakbanan. Både jag som tittade och alla ryttare som red var verkligen nöjda med hur hästarna såg ut/kändes. Det är så många spännande lopp och starter som är på gång, de kommande veckorna blir verkligen intensiva med tävlingsdagar flera gånger varje vecka och en hel del resor.
På lördag är vi i Norge och startar Chamori i ett storlopp för ston och det är årsdebut för henne. Årsdebuterar gör också Douze Points och det i ett Fegentrilopp. Startlistan kommer ut imorgon. 
Men först har vi hemmaplan, Bro Park imorgon och som vanligt inför lopp så har jag uppdaterat med kommentarer om hästarnas chanser, ni hittar det under fliken Starter (& Resultat), så ta en titt där!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1