Dagbok

Stallets dagbok

Trots att vi var hemma relativt tidigt igår så var jag otroligt trött imorse. Det sliter alltid med de här tävlingsresorna och det tar någon dag innan man återhämtar sig helt. Samtidigt är det ju just tävling som all träning går ut på, så man ska absolut inte gnälla när man får åka ut och tävla med hästarna. Resorna är ju ärligt talat väldigt beroende av resultatet, lika roligt som det är när det går bra- lika segt är det när det går dåligt. 
Igår var det mittemellan, väldigt nöjd med Prince men jag hade så klart hoppats på en ännu bättre placering och speciellt när han var så nära andraplatsen. 
Arbetet idag var en ganska vanlig måndag, mycket att rida och mycket annat att hinna med i stallet. Oklart varför måndagar alltid är så fullpackade med saker som ska göras, men så är det i stort sett alltid. Dagen flöt i alla fall på bra och allt som skulle göras blev gjort. 
Idag var det också anmälningar till nästa onsdag på Bro Park och även till Göteborg söndagen efter det, den 26e. Men först är det Bro Park nu på onsdag som vi laddar för!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1