Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det många snabbjobb och så fina intryck av hästarna. Chamori jobbade på dirttracken ensam medan övriga snabbjobb reds på rakbanan. Roligt att se hästarna arbeta så bra och det känns peppande framåt nu när fler hästar börjar bli redo för start.
Imorgon är det dags för vårpremiär på Göteborg Galopp och efter att vi tyvärr fått stryka Douze Points så har vi bara en starthäst och det är Princeton Graduate. Vi åker som vi brukar göra natt/extra tidig morgon, kl 03 ska vi vara i stallet för lastning och det mesta är förberett och klart gällande packning och sånt. Det blir en lång dag som det brukar bli när man ska köra fram och tillbaka samma dag, men jag tycker ändå det upplägget gynnar hästarna mest.
Ni som följt med här ett tag vet nog att Eurovision är något jag inte gärna missar, så det är ju inte idealiskt när det är nu ikväll och kanske slutar någon timme eller så innan jag behöver gå upp. Men har faktiskt lyckats sova mer än tre timmar på eftermiddagen, så det borde vara okej  ändå. I skrivande stund börjar nu precis sändningen och favoriten Kroatien borde vinna detta enkelt, den här i mitt tycke en av de bästa låtarna på många år. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1