Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det träning som vanligt, några hästar tränade på raskare men de flesta höll sig i mellantempon. Gold Streak var ute och joggade lite efter några dagars ledighet efter start. Han var jättepigg och PA kunde knappt hålla honom i det tempo som var tänkt, roligt att han tagit sitt lopp så bra. Wayfarer som har längre till sitt nästa lopp får några dagar ledigt ytterligare, men även han är pigg och glad efter loppet. 
Efter all vanlig träning idag så avslutades dagen med att vi var ute på fältet och hoppade Snowfoot. Han hade inget sällskap med sig och det är inte jättelätt att komma dit ensam när man inte är van, men jag måste säga att han gjorde det bra och lärde sig fort. 
Vi hoppade de små vitmålade stockarna och han har fin teknik, vi kommer följa upp det imorgon igen. Det finns en mängd anledningar till att låta honom hoppa och inte minst att det är nyttigt mentalt att lära sig något sådant här och tänka till en del vilket krävs. 
Nöjd med dagen och hästarna!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1