Dagbok

Stallets dagbok

Kallt imorse, till och med kallare än häromdagen när det gick ner på minusgrader för första gången den här hösten. Idag var det till och med fruset och frostigt överallt. 
Det var planerat att tvååringar som startar i något av storloppen på söndag skulle få grästräna idag. Smart nog hade den tiden lagts till kl 10 för att solen skulle ha hunnit värma upp banan innan. Normalt sett brukar vi grästräna tidig morgon, men det hade inte gått idag. Klockan tio sken solen och all frost som låg på gräset var borta. 
Vi hade Queens Legend som skulle träna där och hon fick galoppera runt i en ganska frisk canter. Hon snabbjobbade i lördags så det var inte aktuellt att gå full fart idag, men det här blev precis lagom.
Blueprint och Chamori snabbjobbade tillsammans i ett längre jobb. Chamori startar på söndag i Fillies and Mares Stakes medan Blueprint är startklar om några veckor. 
I övrigt var det mestades (men inte bara) lite raskare tempon som gällde och hästarna såg överlag bra ut. 
Imorgon onsdag betyder tävlingar, men denna gång är det på Övrevoll. Eftersom de två hästar vi skulle ha startat där istället startar på söndag så är det en lugnare dag för oss i stallet. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Vi erbjuder för närvarande andelar i en åring. Är du intresserad av att veta mer?

    Du är välkommen att kontakta Caroline via e-post eller telefon för ytterligare information.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1