Dagbok

Stallets dagbok

Det är väldigt mörkt på morgnarna nu och för varje dag så blir det ytterligare lite mörkare. Idag var det dessutom minusgrader på morgonen! Snabbt fram med vinterkläder och mössa, hästarna fick gå ut med täcken både i walkern, hagarna och när de reds. 
Som tur var gick graderna upp hyfsat snabbt, vi får hoppas att det här var mer av en tillfällighet för vi vill inte ha vinterkyla redan, tack... 
Tittar man på väderprognosen så ser det ut att bli kallare på nättarna i ett par dagar framöver, men varmare igen redan nästa vecka.
Träningen idag inleddes med en väldigt snyggt upplagd tur när Daytona Gold, Forty Love och Wayfarer cantrade ett varv på banan och planen var att de skulle gå tillsammans. Och tillsammans gick de verkligen, de låg exakt bredvid varandra i bredd alla tre från första galoppsprånget och ända in i mål, såg mycket fint ut. 
Snabbast idag gick Chamori och Gold Streak som jobbade tillsammans. De såg verkligen starka ut i ett upplägg där de direkt från bortre långsidan var uppe i raskt tempo ganska direkt som sedan bara ökades ytterligare hela vägen.
Fler hästar kommer snabbjobba imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Vi erbjuder för närvarande andelar i en åring. Är du intresserad av att veta mer?

    Du är välkommen att kontakta Caroline via e-post eller telefon för ytterligare information.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1