Dagbok

Stallets dagbok

Normalt sett på morgonen så är det stora turer och många ryttare i vårt stall, men imorse var det lite klenare... Det var många som var ute och festade med Frankie Dettori igår och stallbacken såg lite ödslig ut får jag säga. 
Som tur var så hade vi i alla fall några på plats direkt på morgonen och övriga dök upp senare, så hästarna kunde träna som planlagt trots allt och det var ju viktigast. 
Det var anmälningar idag både till Bro Park nästa onsdag där vi har ganska många starthästar och även till Göteborg lördag (den 30e) där vi har High Max i ett premiumlopp med förhöjd prissumma. 
Men först har vi Övrevoll på onsdag med Princeton Graduate och Douze Points i samma lopp. Vi reser dit natten (eller väldigt tidig morgon) onsdag. 
Imorgon tränar vi som vanligt på morgonen och vid lunch börjar auktionen på åringar på Bro Park. Det är en väldigt liten auktion med knappa 40 hästar, men det ska bli intressant att se hur utbudet ser ut. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1