Dagbok

Stallets dagbok

Dagens träning var av blandade tempon och de som tränade på raskare gjorde det mycket fint och såg starka ut. 
Gold Streak gjorde en liten repetition inför morgondagens kval, han tog en sväng i ledvolten först och därefter skrittade han också igenom startboxarna, allt gick mycket bra. 
Vi var också i startboxarna med Wayfarer och Victorious Day, de får högsta betyg båda två för hur duktiga och lyhörda de är, verkligen superproffsiga!
När träningen sedan var klar så hade vi en hel del förberedelser inför morgondagens tävlingar med shamponering av starthästarna (även om de duschas varje dag så blir de inte hundra procent rena när de rullat sig i hagen ett antal gånger...) och all utrustning (träns mm) som ska ordnas och putsas. 
Jag håller också på med ett "projekt storstädning" av alla rum inne i servicehuset (dvs kök, kontor, tvättrum, sadelkammare mm mm). Det tar mycket mer tid än man tror och det är mycket fler saker som ska rensas ut än man kan drömma om innan man sätter igång, men fint blir det! Idag hann jag med båda omklädningsrummen och även om det var kaos med saker överallt ett tag så blev det otroligt bra till slut. Planen är att göra lite varje dag, men det håller ju sällan eftersom det oftast är mycket annat att hinna med med hästarna. Därför känns det toppen de gånger det finns lite tid över och man kan göra ett ryck, men mycket återstår än. 
Imorgon är det tävlingar och det är verkligen en fin tävlingsdag med storlopp. Vi har fyra starthästar i tre lopp och ett kval (som rids redan kl 11.00). Jag har uppdaterat med kommentarer om deras chanser, kolla in under fliken Starter (& Resultat) och läs där. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1