Dagbok

Stallets dagbok

Idag en del raskare träning och hästarna såg jättefina ut. Gold Streak och Wayfarer var ute på gräset för att känna på det inför kval den 10e respektive den 17e.
Vi är mycket nöjda med dagen och träningen, det känns allmänt uppåt. Hästarna har ju varit sjuka och även om de varit friska ett tag nu så tar det tid innan de helt inte bara återhämtat sig utan också hittat tillbaka till formen. Min uppfattning är att de nu är på gång mer och mer, det är inget som sker över en natt utan det tar ett tag och många av dem har behövt/ behöver säkert också ett lopp i kroppen för att komma helt i form.  
Hoppas nu att det här kan visa sig i loppen framöver, den senaste tiden har hästarna gjort bra lopp i skymundan men inte fått full utdelning. Varit placerade och kort slagna, nu vill vi ju vinna en del också!
Imorgon är det en lugnare dag, men vi kommer rida några hästar på rakbanan som är öppen. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1