Dagbok

Stallets dagbok

Allra först på dagens lista var att inspektera banorna. Det hade kommit mycket regn under natten och när jag körde ut till stallet hemifrån då vräkte det ner så mycket på vissa delar av motorvägen att man fick hålla max halva hastigheten mot normalt. 
Dirttracken låg packad, men var ändå helt oanvändbar, total gegga som släppte ner i botten. Rakbanan hade klarat sig bättre och hade släppt igenom vattnet mer, men var ojämn under med vissa spår djupa och vissa hårda. 
Det var ett ganska enkelt beslut att ställa in dagens träning. Att till varje pris gå ut och jogga lite är inte värt risken i mitt tycke. 
Så det blev en dag i walkern och hagarna för hästarna. Vi tänkte att vi skulle vara klara lite extra tidigt när det var en dag utan träning. Men sedan satte vi igång med både storstädning samt en massa extra pyssel med hästarna, så istället blev vi klara senare än vanligt, men det gjorde inget alls. 
Imorgon ser jag verkligen fram emot en ledig dag, det var länge sedan. Datorn är fortfarande på lagning...

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1