Dagbok

Stallets dagbok

Kl 01.50 ringde väckarklockan i natt (jag hade typ tolv alarm på, mardrömmen om man försover sig till en tävling...). 
Var i stallet en timme senare och kl 03.30 lastade vi. Den här gången slapp jag köra eftersom vi var flera från Bro Park som samåkte. Nackdelen var att vi kom hem senare eftersom vi också måste vänta in sista häst (i sista loppet), men fördelen övervägde stort ändå. 
Min plan var att jobba en hel del med datorn under resan. När jag efter en liten stund ska sätta igång med det så är hela skärmen bara ett suddigt bläck, den är oanvändbar. Så irriterande eftersom jag är så beroende av den, men inget att göra åt just idag, får lämna in den på reparation imorgon. 
Hästarna reste väldigt bra båda två och de har verkligen uppfört sig som proffs. Bra lopp från båda även om man så klart alltid vill vinna.... Se närmare kommentarer om deras insatser under fliken (Starter &) Resultat!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1