Dagbok

Stallets dagbok

Idag träning som vanligt med blandade upplägg, både på rakbanan och på dirttracken. Vi hade också startboxträning med Gold Streak och även med Snowfoot som bara gjorde en kort repetition inför start på söndag. Varje gång han inte startat på ett tag så behövs det att han bara påminns om hur det går till, det är som att man måste programmera in det i hans tänk. Det gick mycket bra idag, hoppas han sköter sig lika fint på söndag. 
Utöver träningen och det vanliga stallarbetet var dagens projekt frisering av manar och nu är samtliga sex starthästar till på söndag fixade och fina!
Det var också startanmälningar idag till onsdag i Göteborg och då har vi Princeton Graduate och Douze Points i samma lopp. Vi kommer med största sannolikhet köra samma upplägg som senast och åka väldigt tidigt på onsdag morgon med dem, tycker det fungerar bra. 
Imorgon tränar vi vidare!

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1