Dagbok

Stallets dagbok

Så var det sista dagen i juli redan, man vill ju bara hålla kvar sommaren så länge som möjligt. Det känns som att vi redan går in i sensommaren, alldeles för tidigt för det enligt mig i alla fall.
Idag var det "måndagsträning" dvs lite lagom tempon för hästarna efter en träningsfri söndag. En ganska fullspäckad dag som det brukar vara på måndagar med mycket att göra och fixa med. 
Idag var det också anmälningar till nästa vecka, både på Bro Park och på Göteborg. Ännu osäkert om vi har någon starthäst på Bro den 9e, men däremot både Sandstorm och Douze Points i Göteborg söndag den 13e. 
Imorgon är det förutom träning som vanligt även tävlingar på kvällen. Vi har faktiskt ingen som startar, men väl en kvalhäst när fina Queens Legend ska ut och kvala. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1