Dagbok

Stallets dagbok

En mysig lördag i stallet! Vi inledde som vanligt med de vanliga morgonrutinerna i stallet och strax före kl 06 sadlades den först av dagens turer. Därefter följde ytterligare fem turer innan alla hästar som skulle träna var klara, flera av dem i raskare tempon. Samtidigt som träningen så rullade alla byten i walkern och i hagarna på. Efter det var det skötsel och pyssel med hästarna samt allt övrigt som skulle göras.
Vi hade också några mycket uppskattade stallbesök av ägare och när solen sken var det precis lagom varmt för att sitta på vår uteplats och fika. 
När vi var klara med det mesta och lunchen närmade sig så avslutades förmiddagsarbetet med att några hästar blev skodda samtidigt som de sista sysslorna gjordes. 
Känns bra att åka hem nöjd med en trevlig dag där träningen gick utmärkt och hästarna såg fina ut.
Imorgon är det tävlingar på Bro Park och vi har två starthästar. Jag har uppdaterat med kommentarer om deras chanser, titta in på Starter (& Resultat) för att läsa där!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1