Dagbok

Stallets dagbok

Lördag, men inte vilken lördag som helst utan dagen innan Svenskt Derby som ser oerhört öppet ut på förhand. Vår plan har alltid varit att Blueprint skulle vara med där, men det har gått grus i maskineriet med honom. Som tur är har han inte drabbats av någon skada, men hade vi bara kört på så hade det varit risk för det. Nu tog vi istället beslut om att ställa om målen och ge honom den tid som behövs. Förhoppningsvis är han snart ute och tävlar igen. 
Normalt sett brukar vi ha starthäst i något av storloppen på Derbydagen, men imorgon ser jag för första gången på enormt många år loppet hemifrån. 
Så det blir en lugnare helg utan tävling för oss, men nästa vecka tar vi igen det med tävlande både torsdag på Övrevoll och söndag på Bro Park. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1