Dagbok

Stallets dagbok

Väckarklockan ringde kl 02.00 i natt och en dryg timme senare var jag i stallet. Klockan 04.10 rullade vi ut från stallområdet och resan till Göteborg gick smidigt. 
Efter en snabb fixning av boxen lastade vi av och Princeton Graduate fick en dusch och en promenad med lite betning. Därefter var det ett antal timmar av återhämtning och vila för honom medan jag mest väntade på att tävlingarna skulle komma igång.
Han gjorde ett bra lopp och blev tvåa, så klart vill man alltid vinna men man får vara väldigt nöjd med insatsen ändå. Han fick också ett bra upplagt lopp vilket var viktigt efter flera tidigare lopp där han dragit på alltför mycket i front. Mer utförliga kommentarer om insatsen finns under fliken (Starter &) Resultat, så titta in där. 
Det blev en minst sagt lång dag, jag var tillbaka hemma efter kl 23. Men när det går bra så känns det så enormt mycket lättare än när det inte gör det, så det var en bra söndag!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1