Dagbok

Stallets dagbok

Väckarklockan ringde kl 02.00 i natt och en dryg timme senare var jag i stallet. Klockan 04.10 rullade vi ut från stallområdet och resan till Göteborg gick smidigt. 
Efter en snabb fixning av boxen lastade vi av och Princeton Graduate fick en dusch och en promenad med lite betning. Därefter var det ett antal timmar av återhämtning och vila för honom medan jag mest väntade på att tävlingarna skulle komma igång.
Han gjorde ett bra lopp och blev tvåa, så klart vill man alltid vinna men man får vara väldigt nöjd med insatsen ändå. Han fick också ett bra upplagt lopp vilket var viktigt efter flera tidigare lopp där han dragit på alltför mycket i front. Mer utförliga kommentarer om insatsen finns under fliken (Starter &) Resultat, så titta in där. 
Det blev en minst sagt lång dag, jag var tillbaka hemma efter kl 23. Men när det går bra så känns det så enormt mycket lättare än när det inte gör det, så det var en bra söndag!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1