Dagbok

Stallets dagbok

Otroligt härliga grader idag, i alla fall när man ska träna häst. Inget regn, men moln och precis lagom svalt för hästarna. När det har varit varmt så har vi fått korta ner tiden hästarna är ute i hagarna för att alla ska hinna ut innan det blir för varmt. Nu kunde hästarna få vara ute betydligt längre. 
Rutinträning med lagom raska tempon idag och vi har fortsatt ett upplägg där vi börjar rida väldigt tidigt på morgonen och kör på ganska intensivt med träningen de första timmarna. Skönt att ha tränat klart så tidigt som möjligt de dagar det blir varmt och sedan kan man helt koncentrera sig på skötsel av hästar samt övriga stallsysslor efter träningen är avslutad. 
Imorgon tränar vi vidare och så blir det också förberedelser med packning och annat inför tävlingarna i Göteborg på söndag. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1