Dagbok

Stallets dagbok

Otroligt härliga grader idag, i alla fall när man ska träna häst. Inget regn, men moln och precis lagom svalt för hästarna. När det har varit varmt så har vi fått korta ner tiden hästarna är ute i hagarna för att alla ska hinna ut innan det blir för varmt. Nu kunde hästarna få vara ute betydligt längre. 
Rutinträning med lagom raska tempon idag och vi har fortsatt ett upplägg där vi börjar rida väldigt tidigt på morgonen och kör på ganska intensivt med träningen de första timmarna. Skönt att ha tränat klart så tidigt som möjligt de dagar det blir varmt och sedan kan man helt koncentrera sig på skötsel av hästar samt övriga stallsysslor efter träningen är avslutad. 
Imorgon tränar vi vidare och så blir det också förberedelser med packning och annat inför tävlingarna i Göteborg på söndag. 

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1