Dagbok

Stallets dagbok

Lite svalare väder idag, även om det är härligt med sommarvärme så är det skönt för hästarna när det inte är lika hett. Att det dessutom hade kommit lite regn över natten gjorde att hagarna var mindre torra. Naturen behöver regn och även höskördarna är i fara om det inte kommer mer nederbörd, men enligt väderprognosen ser det ut som att det kommer mer inom kort. Det behövs.
Idag red vi både på rakbanan och dirttracken i blandade tempon och träningen flöt på utmärkt. Vi var utan Elin (Ahlin) idag som var i Hamburg och red Fegentrilöp. Hon inte bara red där utan vann också, jätteroligt!
Hela den här Fegentri-grejen är en väldigt bra sak och en stor morot för amatörryttarna. De bästa amatörerna ur varje land möts i en turnering där man åker runt till alla deltagarnas hemland och tävlar för att sedan avsluta med final på Mauritsius. En enorm chans att få rida på banor över hela världen och lära sig massor. 
Imorgon har vi en söndag utan tävling, nästa söndag är vi i Göteborg! 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1