Dagbok

Stallets dagbok

Lite svalare väder idag, även om det är härligt med sommarvärme så är det skönt för hästarna när det inte är lika hett. Att det dessutom hade kommit lite regn över natten gjorde att hagarna var mindre torra. Naturen behöver regn och även höskördarna är i fara om det inte kommer mer nederbörd, men enligt väderprognosen ser det ut som att det kommer mer inom kort. Det behövs.
Idag red vi både på rakbanan och dirttracken i blandade tempon och träningen flöt på utmärkt. Vi var utan Elin (Ahlin) idag som var i Hamburg och red Fegentrilöp. Hon inte bara red där utan vann också, jätteroligt!
Hela den här Fegentri-grejen är en väldigt bra sak och en stor morot för amatörryttarna. De bästa amatörerna ur varje land möts i en turnering där man åker runt till alla deltagarnas hemland och tävlar för att sedan avsluta med final på Mauritsius. En enorm chans att få rida på banor över hela världen och lära sig massor. 
Imorgon har vi en söndag utan tävling, nästa söndag är vi i Göteborg! 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1