Dagbok

Stallets dagbok

En mysig lördag i stallet med en hel del raskare träning och hästarna såg jättefina ut. Nu i juni har vi många planerade spännande starter att se fram emot för de flesta av hästarna. 
Det var en sådan trevlig lördagskänsla idag och en hel del ägare på besök också. Skönt när det framåt lunch var så pass varmt och soligt att vår uteplats kunde användas, det är verkligen sommar nu (om man bortser från att det är kallt tidigt på morgonen).
Min favoritstund på hela veckan är lördag lunch, vi är klara med veckans arbete och en lugn söndag väntar. När hästarna har fått sin lunch och stallet är helt tyst och lugnt. Då brukar jag småpyssla med lite saker en stund, utan att störa hästarna som varvar ner och vilar efter maten. Den harmoni och tystnad som råder i stallet, den är nästan magisk. 
Nu tar vi lite helg och laddar för en ny vecka, önskar er en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1