Dagbok

Stallets dagbok

Det är fortfarande kyligt på mornarna och i alla fall jag inleder med en vinterjacka. Men på bara någon timme eller två så kommer värmen och nu känns det faktiskt att det är sommar, nästan i alla fall. Någon vår blev det ju knappt, vi gick från vinter till sommar direkt känns det som. 
Idag inledde vi dagen med tvååringarna som cantrade i sällskap med Princeton Graduate och därefter övade de startboxar igen. Vi gör ganska korta övningar men ofta, de får gå in och stå ett par gånger och sedan räcker det. Idag när de stod inne så stängde vi och öppnade framgrindarna fram och tillbaka flera gånger (men utan att låsa dem). Det klarade de jättebra och samtliga sköter sig fint med alla momenten så här långt. 
Därefter tränade vi vidare som vanligt med blandad träning gällande tempon. Det var några som gick i raskare canters och de såg verkligen mycket bra ut allihop. 
Förutom träningen och det vanliga arbetet så förberedde vi oss också inför morgondagens tävlingar, t ex genom att ordna tränsen och utrustningen varje häst ska ha. 
Egentligen skulle vi ha kvalat Gold Streak imorgon, men han har några mindre sår som inte är farliga men ändå kan ömma och därför får han vänta. Tre starthästar har vi imorgon och jag har uppdaterat kommentarer om deras chanser, ni hittar det under fliken Starter (& Resultat, så titta in där!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1