Dagbok

Stallets dagbok

I skrivande stund sitter vi i hästbussen och har knappt en timme kvar tills vi är framme i Göteborg, på banan. 
Hästarna har rest väldigt bra, men vi får så klart se hur de verkar när de kommer fram. Sedan är en viktig sak hur de äter och dricker samt hur pass lugna de är när de blir installerade i sina boxar. High Max och Princeton Graduate är båda vana resenärer och borde klara det bra, men för Sandstorm är det här första resan och ett stort test.
Se utförliga kommentarer om hästarnas chanser under fliken Starter (& Resultat).
Och ikväll missar ni väl inte Eurovisionfinalen? Sverige och Loreen är storfavoriter och kommer troligtvis leda efter jurygrupperna har avlagt sina poäng. Men kanske kommer Finland klå oss på mållinjen när folkets röster redovisas? Tycker det är ett jättecoolt nummer (gjort av Sveriges främsta danskoreograf Benke Rydman) och låten sitter som ett klister i huvudet. Det kan bli väldigt spännande!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1