Dagbok

Stallets dagbok

Det blev en lång dag igår med Fullmäktigemöte på kvällen och det var en väldigt viktig motion vi hade uppe och som också gick igenom med röstsiffrorna 35-0 (kan inte ens minnas när Fullmäktige enats så fullständigt om något) vilket var enormt glädjande. 
Jag återkommer med mer tankar och info kring detta nästa vecka tänker jag. 
Idag en hel del raskare träning och det såg verkligen jättebra ut, hästarna gjorde det enkelt och såg starka ut hela vägen. 
Några av dem kommer träna på fortare imorgon istället, men flertalet jobbades idag och kommer få helgen ledig, det kan behövas ibland med lite extra återhämtning. 
Vi var också i startboxarna med Gold Streak och oj vad det går framåt snabbt nu! Han är normalt sett en så cool häst så det var väldigt överraskande att det här har varit ett problem för honom, men jag hoppas och tror att det är på väg att lösa sig nu. 
Imorgon tränar vi vidare och på söndag är det tävlingar igen! 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1