Dagbok

Stallets dagbok

Under natten hade det regnat en hel del. Dirttracken var lite geggig och därför packades den ihop. Säkert helt rätt för att säkerställa att den är i bästa skick inför morgondagens tävlingar. Men när den packas blir det den ju ganska hård så vi red överhuvudtaget inte där idag utan höll oss på rakbanan. Det är nu den högra banan (som är den s k sommarrakbanan och som aldrig saltas) som är öppen och den var i mycket gott skick trots allt regn. 
Vi blandade raskare träning med mellantempon och hästarna som tränade på såg starka ut och gjorde det bra. 
Vår tandläkare (eller rättare sagt hästarnas tandläkare) Giovanni håller just nu på och går igenom samtliga hästar, han har delat upp det på några dagar och han kommer bli klar med de sista imorgon. Känns bra att veta deras tänder är i gott skick och speciellt för de yngre hästarna som byter tänder en hel del är det här en väldigt viktig sak att göra och hålla efter.
Idag var det startanmälan till söndag och då har vi Snowfoot och Dharwin till start. Dessutom var det anmälningar till Göteborg söndagen efter och där siktar vi på start med High Max samt Princeton Graduate och Sandstorm i samma lopp. 
Men först tävlingar imorgon på lunchen och vi har två starthästar. Jag har uppdaterat kommentarer om deras chanser och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1