Dagbok

Stallets dagbok

En dag med blandad träning, mestadels var det mellantempon som gällde men också några som tränade lugnare samt ett par hästar som tränade på lite raskare. Dessutom hade vi ett snabbjobb och ett mycket glädjande sådant när vår NN e Zelzal (alltså ännu inget namn) idag fick klartecken av veterinär att den instablitet han tidigare hade i halsen förra året har växt bort och ingen åtgärd behövs. Han gick idag snabbjobb med kamera i halsen och allt såg helt perfekt ut. Det är inte ovanligt att sådant här försvinner på en ung häst och det har det alltså gjort. Otroligt glädjande att vi nu bara kan träna vidare, han visar stor talang i träning och blir en mycket spännande häst framöver. 
Imorgon är det dags för tävlingar igen på Bro Park och vi har en starthäst, jag har uppdaterat kommentar om hans chanser och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så titta in där! 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1