Dagbok

Stallets dagbok

Så var det måndag igen och träning som vanligt. Man tycker ju att det är vår nu och ska vara varmt, men imorse var det tre minusgrader även om det blev trevligt väder när väl solen kom upp och värmde. 
På dirttracken var det höger varv som gällde och de flesta av våra hästar tränade där, men vi hade även några på rakbanan.
Igår tog ju PA sin 2000e seger, men så klart var han i stallet som vanligt imorse. Jag tror faktiskt han mest var glad att ha passerat den där milstolpen eftersom det varit väldigt mycket frågor till honom om det här och det nästan blivit ett spöke. Men nu har han nått dit och kan börja jobba mot nästa mål. 
Idag var det anmälningar till nästa onsdag och vi har då två hästar som siktar på start; Princeton Graduate och Dharwin. 
Imorgon är det en del raskare träning på programmet.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1