Dagbok

Stallets dagbok

Ännu en fullspäckad dag, exakt varenda häst har ridits idag. Vi hade hela sex hästar i de två första turerna och fyra i den tredje. Det betyder alltså att 16 av 22 hästar hade varit ute och tränat när det fortfarande var tidig morgon. Vi börjar ju redan kl 5 på morgonen sedan ett bra tag tillbaka och det är faktiskt bara positivt med en tidig start på arbetsdagen. 
Hästarna var ganska pigga idag som de ofta är på måndagar när de varit lediga från träningen dagen innan. Men på det hela taget skötte de sig bra och hela dagen flöt på strålande. Piggast av alla var kanske Timo Nurmos, han var i det närmaste överladdad och stod och studsade när han skulle kliva ut på banan.
Nya tvååringen Victorious Day reds för första gången idag sedan hon kom till oss fredag kväll. Hon skötte sig som ett proffs och var precis lika cool i ridningen som hon är med all annan hantering.
Imorgon tränar vi vidare och det blir också en del raskare träning. Imorgon är det också dags för anmälan till vårens första tävlingsdag på Bro Park som rids nästa onsdag, dvs den 19 april.  

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1