Dagbok

Stallets dagbok

En underbar vårdag, nu känns det faktiskt på allvar som att vintern äntligen har lämnat oss. Framåt lunch sken solen och det blev varmt och skönt, men bästa vårtecknet är att det inte har varit minusgrader på flera nätter nu
Och träningen idag gick strålande, hästarna såg så fina och starka ut allihop. Vi tränade på rakbanan trots att dirttracken öppnade igen. Den var helt ridbar, men troligtvis kommer den bli ännu bättre om den bara får ett par dagar ytterligare för att få bort den sista tjälen som fortfarande ligger kvar där under. Rakbanan är i toppskick och vi är jättenöjda med den. 
Det har varit en minst sagt intensiv arbetsvecka för både oss och hästarna, imorgon har vi en välförtjänt lugn dag utan träning för lite återhämtning. Önskar er alla en fortsatt Glad Påsk!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1