Dagbok

Stallets dagbok

Vilken härlig dag! Hästarna tränade på raskt och de såg helt underbart fina ut. Man blir så peppad, förväntansfull, glad och massor med fler positiva känslor. 
Det har varit en lång vinter och den här lugna uppbyggande grundträningen hästarna har fått har varit extremt viktig, men samtidigt inte alltid det mest spännande arbetet. Det är ett jobb som ska göras för att ha dem redo för säsongen och det har vi verkligen gjort.
Nu när de ökar på så får vi ett första kvitto på om vinterträningen har gett resultat och också en indikation på hur pass mycket de har utvecklats de här senaste månaderna. 
Varje år ser man så klart alltid fram emot huvudsäsongen, men frågan är om vi någonsin haft så fina hästar och så mycket spännande planer och lopp i tankarna som nu? 
Imorgon tränar vi vidare som vanligt, men då blir det lite lugnare tempon.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1