Dagbok

Stallets dagbok

Igår eftermiddag började det regna och sedan vräkte det på under natten. Banan var helt övermättad på vatten, det såg bra ut för ögat på ytan men var en enda gegga när man klev ut på det.
Dirttracken har legat packad sedan igår lunch för att skyddas så mycket som möjligt mot vattnet, men det är ju helt omöjligt när det regnat så här mycket. 
Det var ett väldigt enkelt val att ställa in dagens träning och efter en vecka där vi haft fina banförhållanden och kunnat träna på mest hela tiden så känns det ändå ganska okej att hästarna får en ledig helg. 
Det var ju stallrunda idag där stallarna visar sina tvååringar samt andelshästar till salu. Det var över 60 personer anmälda, men tyvärr utgick en hel del pga vädret och det kan man ju förstå. Det var ändå en god uppslutning och man får ge en liten tapperhetsmedalj till alla de som gick runt hela förmiddagen i kyla och snö. 
Vi visade våra tvååringar, men de har ägare till fullo och ingen andel till salu. Däremot har vi 20 procent kvar i fina treåriga Gold Streak som är redo för kval och debut så fort säsongen börjar om ett par veckor, så han visades upp. En häst vi har jättestor tro på framöver och som blir väldigt spännande att se tävla.
Nu tar vi lite helg och laddar för nästa vecka, trevlig helg allihop!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1