Dagbok

Stallets dagbok

Fem plusgrader och ganska rejält regn direkt på morgonen var inte direkt de bästa förutsättningarna för träning idag. Trots det höll banan ihop bra på morgonen, men samtidigt vet man ju vid sådant här väder att det går fort utför och att man inte har många timmar på sig att rida innan banan är för blöt och geggig. 
I de lägena är det ju väldigt bra att vi börjar rida så tidigt och att så pass många hästar kan komma ut på en gång. 
Vi hann med två turer och mer än hälften av våra hästar innan vi bedömde att det var bättre att övergå till travturer resten av dagen. 
Nu ser vi ut att gå mot varmare väder och det kommer säkerligen vara ganska fram och tillbaka ett tag med banförhållanden. Väder och vind är ju inget vi kan påverka, vi kan bara varje dag träna hästarna efter de förutsättningar som är. Samtidigt är ju det här en process vi bara måste gå igenom för att få vår och sommar, så desto fortare desto bättre tycker jag!
Nu tar vi lite helg och laddar inför en ny vecka med träning och förberedelser inför säsongsstarten som nu bara är 3,5 vecka bort. Trevlig helg till er alla! 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1