Dagbok

Stallets dagbok

Jag började morgonen med att försova mig, inte den bästa inledningen på dagen direkt. Det händer kanske någon gång eller två om året, den här gången vaknade jag av första klockan (snoozar alltid till alarm nummer två ringer en kvart senare) men stängde på något sätt av så det inte ringde en gång till. När man blir sen så är det som att man ligger efter hela dagen nästan, jag hatar det verkligen. 
Förutom det så gick dagens träning och arbete mycket bra. Det var mittemellantempon som gällde för de flesta hästarna och det såg fint ut överlag. Faktiskt så flöt hela dagen på bra trots den försenade starten på morgonen.
Imorgon blir det en del raskare träning för några av hästarna. Imorgon kommer vi också fira både att vi tagit seger nr 200 och också så klart vinnarna Forty Love och Blueprint!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1