Dagbok

Stallets dagbok

Måndagar brukar vara en intensiv dag med mycket att göra och idag var verkligen inget undantag. Träning som vanligt och mycket annat arbete i stallet också.
Utöver det hade vi tränare möte med delar av Svensk Galopp vid lunch om elkostnader och annat. Jag tror jag låter bli att recensera det eftersom det innehöll så många grundfel från början till slut... Men intressant onekligen att se vilka som är närvarande eller snarare inte närvarande när det ska tas upp kontroversiella saker. 
Under eftermiddagen hade jag massor med annat inbokat och har dessutom äntligen lämnat in min bil på lagning efter den hemska krocken med rådjuret, skönt att få det ordnat.
Det blev sent innan jag var hemma och inte mycket skrivbordsjobb hanns med. Men idag har det i alla fall varit både anmälningar och startanmälningar till Bro Park. Nu på söndag har vi Blueprint som debuterar i Vinterfavoriternas Pris samt Chamori i Stockholms Fillies and Mares Stakes. Dessutom är Douze Points tillbaka på gräset i Sunday Special. 
Vi har också Beach Road One och Sharp Eye anmälda till veckan efter (den 23e) i s k Premiumlopp med rejält förhöjd prissumma som ser intressant ut. 
Imorgon är det en del raskare träning och framåt kvällen åker vi till Norge, mer om det imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1