Dagbok

Stallets dagbok

En ganska vanlig måndag, mycket att rida och alltid massor i stallet också. Själva träningen var mer åt det lugnare hållet, imorgon blir det mera tempon.
Startanmälan idag och på torsdag startar Princeton Graduate i Norsk St Leger, det ska bli väldigt spännande!
Det var också startanmälan till Bro Park på söndag då det är Breeders-dagen. Både Douze Points och Sandstorm kom med i Consolationloppet. Att Douze Points med 79 i hcp inte kom med i huvudloppet var ju väldigt tråkigt, hade inte kunnat tro att det inte skulle räcka för att komma med men nu är det som det är. Även om det är mycket fina pengar även i Consolation så är det så klart inte som i huvudloppet. Nu hoppas vi på fina insatser från båda och att de sedan kommer in i Breeders i Norge istället om två veckor. Där finns ju två lopp över kortare och längre distans, så tror att det delar upp sig lite mer där. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1