Dagbok

Stallets dagbok

En intensiv men härlig dag! Först träning som vanligt på förmiddagen och därefter lite väntan på att tävlingarna skulle dra igång. 
Hästarna presterade strålade, är så glad för att Chamori nu visar det vi alltid trott om henne och tar andra raka segern. 
Men den största skrällen var Douze Points som gjorde en smått heroisk insats som tvåa och han såg nästan ut att vinna ett tag. Mot det motståndet var jag på förhand tydlig till ägarna att här ska han bara ut för att få ett lopp, han kommer inte ha någon chans alls denna gång men däremot nästa. 
Jag hade ju totalt fel och det hade jag mer än gärna... 
Vi hade förberett packningen och var hyfsat snabbt redo att åka till Norge. Räknade med att vara framme vid 01.30-02.00 ca, men när vi kom till Strömsholmstrakten så var det en avspärrning på motorvägen så vi fick lämna den. Normalt sett får man då vägledning för att komma rätt, men icke här icke. 
I över en timme virrade vi runt för att hitta ut och till slut tog vi oss ut genom en väg som kanske var lite tveksam, men det funkade som tur var. 
Strax efter klockan 03 kunde vi köra in på Övrevolls stallbacke och då var jag minst sagt trött. Imorgon är det lunchtävlingar och vi har två starthästar, har uppdaterat med kommentarer om deras chanser och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1