Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka igen! Träning som vanligt idag med mestadels lite lugnare tempon även om det var några som tränade på lite mer. 
Vi var också i startboxarna med Zoffany-hingsten och han var hur cool och duktig som helst. Att han ännu inte har något namn klart beror på att vi just nu säljer de sista andelarna i honom, så jag vill få in alla papper med rätt ägarnamn och så på en gång. Så fort det är klart så lämnar vi in allt och då är han också redo att kvala och sedan starta.
Angående gårdagens tävlingar så blev jag minst sagt förvånad när jag läste Galoppdomstolsrapporten imorse. Där står det att Ulrika dömdes till avstängning för att ha slagit Swinging of Venice på bogen 420 m kvar, man får ju inte använda spöet. Men, de ansåg inte att det påverkade resultatet och därför flyttades den inte ner. Inte påverkar resultatet när den vinner med en halv nos? Det kan väl ändå ingen påstå!
Tycker det vore bra att veta vilka regler som egentligen gäller och inte, för det där var minst sagt märkligt. Är det kanske i ett större lopp värt att mana på en trög häst på det sättet för att få fart på den om man ändå inte flyttas ner?
Den här veckan har vi inga tävlingar och det känns faktiskt skönt med några extra dagar andrum nu. Däremot nästa vecka är det för vår del både Bro Park på tisdag kväll och Övrevoll på onsdag lunch. Tills dess tränar vi på precis som vanligt.

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1