Dagbok

Stallets dagbok

Fodring kl 04.30 imorse och klockan 5 kunde vi börja släppa ut första turen i walkern och i hagen. Normalt sett brukar vi mocka klart hela stallet innan vi börjar rida, men idag var det prio på att få ut hästarna så tidigt som möjligt, så det blev ett kortare arbetspass inne i stallet medan hästarna i dagens första tur gjorde en första uppvärmning i walkern. 
Sedan följde då dagens träning som reds i blandade tempon med både raskare, mellan och lugnare tempon. Vi försökte också vara hyfsat effektiva mellan turerna så att det skulle rulla på bra med tanke på de snabbt stigande graderna. 
Skönt ändå att ha ridit klart sista turen så pass tidigt och därefter gjordes stallet och hästarna klara. 
Vid 12-tiden var det nästan 34 grader varmt och solen fullkomligt stekte. Men det verkar som att det ska bli något svalare nu framöver redan från imorgon och det är betydligt trevligare när man ska träna hästar. Är man på semester och kan hänga på stranden så är det så klart en helt annan sak.

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1