Dagbok

Stallets dagbok

4.30 var jag i stallet imorse och hade en ganska exakt tidsplan klar för att hinna med allt innan avgång mot Malmö kl 7 med Beach Road One. Han skulle ut i walkern en tur och också ha tid att äta sin frukost i lugn och ro medan den sista packningen ordnades. 
Dessutom hade vi några hästar som skulle träna i raskare tempon och de ville jag hinna se innan vi åkte. De såg jättefina ut och enligt rapporter från Vanessa och David så gick träningen fint även med de som kom ut senare. 
7.04 startade resan mot Malmö och vi var framme strax efter kl 15. Beach RO har verkligen rest bra och var också väldigt lugn och harmonisk när han kom fram. Efter dusch, promenad och fodring åkte jag till hotellet i några timmar och återvände sedan igen innan kl 21 för påfyllning av mat och vatten samt bara kolla av att allt var bra vilket det var.
Imorgon har vi ingen favoritpress på oss, men vi hoppas ju att han ska kunna göra ett bra lopp och så får vi se hur långt det kan räcka mot det bästa vi har i Skandinavien, det är ett tufft lopp utan tvekan. Jag har uppdaterat med närmare kommentarer under fliken Starter (& Resultat).
Förutom vårt lopp så ser jag enormt fram emot att se Svenskt Derby, på förhand kanske det öppnaste någonsin. När man går igenom hästarna så känns det som att det vimlar av segerkandidater, nästan ingen är chanslös och ingen känns stenklar. Otroligt spännande!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1