Dagbok

Stallets dagbok

Dagen började inte så bra för egen del, min datorskärm gick sönder. Jag är enormt beroende av datorn i mitt jobb och har flera program som ligger i den, det är med andra ord jobbigt om den inte fungerar. 
Jag ringde runt till olika ställen direkt från morgonen, men det slutade med att jag åkte till samma ställe som jag brukar när det strular av någon anledning- Datagrottan i Arninge, Täby, Jag kan verkligen rekommendera dem om ni behöver hjälp, de är helt fantastiska.
Alla andra företag jag ringde sa att det skulle ta flera dagar och vara omständligt samt troligtvis sluta med att det var bäst att köpa en ny dator. Men Datagrottan ordnade det på tre timmar och det blev hur bra som helst. 
För ett antal år sedan brann min hårddisk och det var enligt de flesta experter helt kört att rädda något, men de lyckades få ut allt innehåll och få över det till en ny dator. Så nästa gång ni har problem vet ni vart ni ska vända er!
Annars gick dagens arbete mycket bra, det var träning åt det lite lugnare hållet och hästarna skötte sig utmärkt och såg fina ut, allt rullade på som det skulle.
Vi hann också med lite pyssel och fix i stallet som var välbehövligt och nyttigt att få gjort. 
På hemvägen blev det ett stopp för att köpa nya blommor till stallet då de gamla verkligen har gjort sitt. Det ser ju trevligt och välkomnande ut om vår entré har snygga blomlådor (inte som nu när det är överväxta och slokande...).
Imorgon tränar vi som vanligt och då blir det en del lite raskare tempon för några av hästarna. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1