Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka och idag var det lugnare träning som gällde. Även om hästarna var lite pigga så skötte de sig ändå fint och dagen flöt på utmärkt. 
Efter lunch var det samrådsmöte med en hel del saker på agendan. Vi väntar ju på att omläggningen av banan ska bli klar och det är nu inte så mycket kvar, det är beräknat att de ska vara klara om ca tio dagar. Sedan får man naturligtvis räkna med att det tar ytterligare några dagar innan banan sätter sig helt. 
Det var också anmälningar idag, både till Jägersro på Derbydagen (mindre än två veckor kvar!) och till Bro Park den 19e. 
Imorgon är det en del raskare träning blandat med lugnare. Sedan är det ju naturligtvis också tävlingar på kvällen och vi har där bara en starthäst eftersom den ena är struken. 
Se närmare kommentar om chanserna under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1