Dagbok

Stallets dagbok

En lång dag, men en alldeles strålande bra dag! Väckarklockan ringde kl 02.00 imorse (efter två timmars sömn) och kl 03 var jag och även David i stallet för att fodra samt låta de som skulle resa till Norge komma ut i walkern 20 minuter efter de hade ätit. 
Strax efter kl 04 kom vi iväg, jag åkte då med hästarna och vi samåkte med Henke Engblom i hans stora transport. Vi var framme på Övrevoll ca kl 11 och ungefär samma tid åkte David med Timo Nurmos mot Göteborg. Här samåker vi med Twomeys som har starthästar där. 
Min plan var egentligen att åka till hotellet i några timmar på lunchen, men Princeton Graduate var lite småstressad i början när vi kom fram (medan Quagmire var hur cool som helst). Så jag bestämde mig för att stanna kvar på banan och hålla lite koll på att han var lugn vilket han var efter ett tag. Tävlingarna började strax före kl 18 och med våra hästar först i slutet på dagen så var det en hel del tid att vänta.
Fantastiskt roligt vilka prestationer de gjorde båda två, såå imponerad och stolt över dem båda! Se närmare kommentar under fliken (Starter &) Resultat.
Efter tävlingarna var det full fart att hinna fixa hästarna och packning innan de sedan lastades och kör hem under natten. 
Jag stannar på hotell nu under natten och imorgon bitti åker jag till Göteborg för tävlingarna där. Jag har uppdaterat kommentar om chanserna och ni hittar det under samma flik, dvs Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1