Dagbok

Stallets dagbok

Efter gårdagens träning som vi gjorde efter tävlingarna så var några av hästarna lediga idag. I övrigt var det träning som vanligt, men det kändes att det var en lite lugnare dag idag med lite färre turer. Vi har oftast intensiva dagar, så det var faktiskt skönt med en aningens lugnare dag. 
House in Order mådde bra efter gårdagens lopp och han var på väldigt gott humör, han trodde nog att han vann igår och var nöjd med sig själv... :)
Idag var det startanmälan till Göteborg på söndag. Vi hade egentligen tänkt starta Timo Nurmos i Oslo Cup på lördag, men nu fanns det ett lopp på söndag i Göteborg där han står fint inne med vikten. Man får inte glömma att även om han har tränat på ordentligt så har han inte startat på nästan två år och han kommer gå framåt massor på ett lopp. Även om vi hade siktet inställt på att spänna bågen rejält direkt så är nog det här ett snällare sätt att starta igång honom på så här. 
För oss är det så klart lite mer meckigt att få ihop logistiken med tävling på andra banor både lördag och söndag, men det får vi klara av. Utgångspunkten måste ju vara att göra det bästa upplägget för varje häst och sedan får vi styra upp efter det.  
Imorgon tränar vi vidare som vanligt och dessutom kommer startlistan till Övrevoll lördag ut.

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1