Dagbok

Stallets dagbok

Tidig start även imorse och dagen flöt på jättebra, träningen gick fint. Den där lugna lördagskänslan infann sig, svår att förklara men lite av en helgfeeling efter en lång vecka.
Dock är det inte en lugn söndag imorgon utan en hel del på programmet. Det är tävlingar på Bro Park, vi har i och för sig bara en starthäst (se närmare kommentar under fliken Starter & Resultat). Direkt efter sista loppet är gräsbanan öppen för träning fram till 16.30, ett tips för er som kommer till loppen och kanske vill stanna kvar och se en del träning efteråt. 
Det kommer bli träning både på den vanliga gräsbanan, men också på häckbanan (utan hinder då). Tvååringar och hästar anmälda i insatslopp i Norge nästa helg får träna på den stora banan. På hinderbanan får hästar som startar nästa vecka träna, ett bra sätt att låta fler hästar få komma ut och grästräna.
Vi kommer att träna Daytona Gold, Princeton Graduate, Timo Nurmos samt den nya hingsten e Zoffany. Dessutom kommer vi jobba Quagmire, men det blir på rakbanan.

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1