Dagbok

Stallets dagbok

Lite ridning idag, både på rakbanan och på det ena gräsfältet och det gick jättebra. Vi hann också med en del annat pyssel under dagen förutom de vanliga sysslorna.
Dessutom var några tränare på en liten baninspektion av gräsbanorna,. Vi kommer förmodligen kunna få träna en del på häckbanan (utan hinder då... :) ) framöver och det kan vara ett mycket bra tillskott på träningsbana.
Vi kollade av gräsbanan samtidigt och jag tror aldrig den varit i bättre skick än den är nu. För någon månad sedan var det stora kala fläckar där det inte hade växt, men nu är den så fin, tät och jämn. Vilket toppenjobb de har gjort med den banan! Otroligt glädjande efter de stora problem som varit med den tidigare, förra året släppte underlaget hela tiden, men nu är det som en ny bana kan man säga. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1