Dagbok

Stallets dagbok

Det var hotande moln från morgonen, men i några timmar höll det sig så och vädret var behagligt. Men så började det dugga lite och först var det bara som ett ganska okej sommarregn som knappt märktes av. Sedan började det regna. Det fullständigt vräkte ner och det kändes verkligen inte aktuellt att skicka ut hästar och ryttare så vi avvaktade för att se om det lugnade ner sig. Det gjorde det inte och till slut inställde vi de turer vi hade kvar vilket endast var sammanlagt fyra hästar. 
Precis vid lunch slutade det äntligen regna, men då var det så blött ute att det ändå inte gick att cantra på någon bana förrän all den här mängden vatten hade hunnit rinna av. 
Det blev istället en hel del nyttigt pyssel och fix i stallet som var bra att få gjort även om vi så klart hellre hade tränat. 
Efter avslutat arbete hade jag ett möte och vid 14.50 satte jag mig i bilen för att åka hem, hundarna var så klart som vanligt med. Strax före kl 19 var jag hemma! Hade jag bara vetat att hela Stäketbron varit avstängd (pga ett självmordsförsök som tydligen till slut slutade lyckligt som tur var) ända sedan kl 9 imorse så hade jag inte ens försökt ge mig av hem. 
Samhället är otroligt sårbart när det blir sådant här kaos om en enda bro inte kan användas.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1