Dagbok

Stallets dagbok

Idag var då dirttrackbanan stängd, det var ett evenemang med ponnygalopp och även lopp för människor som sprang på asfaltsvägen mellan dirttracken och gräsbanan. 
Vi fick istället träna på rakbanan och båda banorna var preparerade för träning vilket underlättade ganska mycket. Det blir ju lätt för många hästar på en gång när alla ska samsas på samma bana. Det var både raskare canters och lugnare varianter för våra hästar och träningen gick utmärkt.
Nu tar vi lite helg, men missar så klart inte tävlingarna på Jägersro imorgon med Pramms Memorial som självklar höjdpunkt. 
För Bro Park är nästa tävlingsdag inte onsdag lunch utan redan tisdag kväll med första start kl 17.00. Det kommer under sommaren att vara några tisdagskvällar då vi tävlar, tanken med det är att underlätta för de som inte kan komma ifrån en onsdag lunch. Att ägare lättare kan få se sina hästar tävla är viktigt och även att kunna locka mer publk. Nu verkar det inte vara något extra planerat denna gång, men jag vet att det kan bli några extra jippon de dagar som ligger planerade i sommar. 
Ha en fortsatt härlig helg!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1