Dagbok

Stallets dagbok

Måndag och det betyder höger varv. Det är ju mer än en gång som både vi och andra ryttare glömt bort vilken dag det är och ridit i fel varv. Oftast har det då varit helt tomt på banan, men idag var det inte så.
PA var ute och cantrade Princeton Graduate när en ryttare från annat stall (inte på Bro Park) kom ut och satte igång i ett ganska raskt tempo i fel varv. I det läget kan jag (som står och tittar en bra bit därifrån) inte göra annat än att bara stå och se på, hoppas att det ordnar sig. Det som var mest oroande var just att hon gick så pass snabbt, så klart är det svårare att stanna då. Måste dock säga att när hon väl såg PA komma galopperande emot henne i svängen så lyckades hon stanna sin häst enormt fort, vända runt och få fart åt andra hållet väldigt snabbt. Skönt att det gick så bra!
Bra gick även träningen för övrigt och det var mestadels mellantempon som gällde.
Det var startanmälan tilll söndag som är Prammsdagen och där hade vi Beach Road One anmäld. Jag har försökt luska lite under veckan vilka hästar som kommer och inte, efter mycket funderande fram och tillbaka så hoppar vi över det loppet och siktar på en enklare uppgift hemma en dryg vecka senare istället. Vi vill ju absolut satsa på att ha med honom i de stora loppen som finns för honom under året, men då vill vi först ha upp honom några kilon ytterligare i handicap och ha aktuell toppform.
Vid lunch blev det en längre biltur till Norrtälje där jag hade en tid för att fixa ett nytt pass. Jag är väldigt glad för att ha lyckats få den där tiden trots att normal väntetid förra veckan var 29 veckor! Helt galet tryck efter tid när knappt någon förnyade pass under restriktionerna och nu behöver enormt många fler än normalt. Men nog borde den där väntetiden kunna gå att kortas av rejält genom att ta in extra folk? 
Imorgon tränar vi vidare som vanligt med en del raskare träning.

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1