Dagbok

Stallets dagbok

Så var det måndag och ny vecka igen! Ingen supervärme på morgonen, men graderna steg fort och visst är det härligt med sol och vår? 
Vanlig måndagsträning i höger varv på dirttracken i lite lagom tempon och hästarna var pigga idag, peppade på att få komma ut och galoppera efter en träningsfri dag igår. 
Det blev också repetition av startboxar med Douze Points. Han har tränat mycket tidigare, men det var ett bra tag sedan och nu är planen att han kvalar nästa vecka. Han var hur snäll som helst med de övningar vi gjorde idag och vi kommer fortsätta under veckan. 
Idag var det anmälningar till nästa onsdag, den 18e och då har vi fyra hästar och ett kval anmälda. Dessutom var det märkligt nog även anmälningar till veckan efter då vi rider tävlingar tisdag kväll (den 24e). Det känns väldigt tidigt att anmäla med mer än 14 dagar till tävlingsdagen, men nu var det ju så. Även där har vi några anmälda, men de startar till att börja med veckan innan. 
Imorgon jobbar vi vidare!

Aktuellt

 • Nya åringar! +

  Vi har nu köpt två toppfina åringar och har också eventuellt fler hästar på gång. Är du intresserad av att vara med på en åring eller tvååring så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1