Dagbok

Stallets dagbok

Inte en riktigt vanlig lördag idag. Underlaget i vår walker har behövt fixas och idag var det dags. Vi hade hyrt in en bobcat med förare och kl 10 skulle han inleda arbetet. 
Det innebar att alla hästar skulle ha varit ute klart innan dess så att han kunde sätta igång på en gång. Med en exakt planering av tider och en lite tidigare start imorse så fungerade det fint och vi var redo när han anlände. 
Det tog ganska många timmar, men det var verkligen bra och välbehövligt att få det här gjort ordentligt. 
Även dagens träning gick fint med en del raskare träning och det var många extra plusintryck. Däremot var vädret inte det bästa med regn mest hela förmiddagen, men man får stå ut och komma ihåg hur mycket det här behövs.Det var evigheter sedan det regnade och både mark och växtligheten var i stort behov av vatten.
Imorgon är det tävlingar på Bro Park, men faktiskt har vi inga starthästar denna gång, så det blir en lugn dag för oss och vi laddar istället för den 18 maj då vi har en hel del hästar till start. Önskar er en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Just nu finns några andelar kvar i mycket fina blivande tvååringen Queens Legend som vi har stora förhoppningar på. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1